Fem Salt - Vine a Salt

Vine a Salt

Salt és, amb els seus 30.000 habitants, un dels municipis més importants del Gironès. Molt vinculada a la capital, atès que forma part de la seva àrea urbana, Salt manté un perfil propi.

Es tracta d’una població amb molts atractius per als visitants: una important oferta cultural i d’oci encapçalada pel seu famós Teatre, un ampli ventall de fires i festes, un lloc ideal per a fer compres, un entorn natural privilegiat entorn del riu Ter, on es poden practicar nombroses activitats esportives, i un patrimoni històric i industrial destacable i molt ben conservat.

Salt

La privilegiada situació geogràfica de Salt, prop de les Deveses, amb el segell de personalitat que li dona el riu Ter, ofereix la possibilitat de fer activitat física en contacte directe amb la naturalesa aprofitant també els allotjaments turístics del municipi.

Anar a veure un espectacle al prestigiós Teatre de Salt és també una activitat imprescindible si es visita la població. És un dels més importants a Catalunya per la seva sòlida programació i per figurar com una de les seus estables del Festival Temporada Alta, el més important d’Espanya en arts escèniques.

Teatre de Salt

A tot això cal afegir el Black Music Festival, esdeveniment musical de referència dedicat a la música popular afroamericana.

El parc de les Deveses de Salt, al costat del riu Ter, és un entorn ideal per a fer rutes a cavall. S’organitzen sortides tant amb cavalls com amb carros i ponis. També mereix una visita la Factoria Cultural Coma Cros i, especialment, el Museu de l’Aigua.

Parc de les Deveses de Salt

Hi ha molt a fer a Salt. Es pot anar de compres, hi ha nombrosos comerços de proximitat, passejar pel Mercat Municipal, així com mercats setmanals dues vegades per setmana.

T’esperem quan vulguis, com vulguis.

Benvingut/da a Salt.