Fem Salt - Notícies

Notícies

Avui us venim a alegrar el Blue Monday, el dia que se suposa que és el més trist de l’any, amb un Súper Sorteig!!! Què guanyes? Un lot de productes i experìencies en els comerços del nostre Poble, (continua per a descobrir-los). Què has de fer? Dóna el teu m’agrada a aquest Post, que trobareu
+ Read More

Aquest escrit, abans de ser publicat ha estat canviat centenars de vegades perquè cada dia passen coses noves. Del 25 de desembre que Salt treu FUM, FUM,FUM!!! Estem fins al capdamunt de veure bosses d’escombraries, deixalles, i merda diversa als nostres carrers per la manca de col·laboració de l’Ajuntament, FCC i treballadors d’aquesta. Serveis mínims?
+ Read More

El passat dijous 8 de Juliol va tenir lloc la presentació oficial de la nova etapa de la Federació Unió d’Empresaris de Salt.

El Museu de l’Aigua va acollir una bona representació del teixit comercial de la vil·la, autoritats del municipi i de la Diputació de Girona així com mitjans de comunicació, que van poder conèixer de primera mà la campanya Creixem amb tu.