Fem Salt - L'entitat

L’entitat

La nostra entitat: objectiu

La Federació Unió Empresaris de Salt neix amb un objectiu clar: impulsar el comerç urbà, oferir una proposta lúdica i comercial que atregui els residents al municipi i visitants de la nostra zona.

Volem afavorir el desenvolupament del sector comercial urbà local i alhora promoure una oferta correcta i adequada a les necessitats del poble de Salt.

En aquesta línia, emprenem diferents accions encaminades a promocionar, dinamitzar i donar suport al petit i mitjà comerç del centre urbà.

Sensibilitzats per la situació actual, som conscients de que hem de generar noves perspectives de futur pel sector del comerç del poble de Salt.

És necessari un pla d’acció adaptat a l’actual marc econòmic per defensar la identitat del sector amb la seva especificitat. També hem d’augmentar la confiança del consumidor aprofundint en les estratègies de comunicació i dinamisme comercial.

L’actual situació socioeconòmica fa necessari definir continguts i alternatives que han de configurar el futur pla de dinamització.

Cal tenir en compte les dificultats de finançament actual ja que se pot observar una disminució de l’activitat del comerç en els últims temps degut al tancament d’establiments.

Aquests factors conjunturals demanden coordinar esforços entre tots els agents implicats, per fer front a la situació actual i així poder assegurar un millor futur per l’activitat comercial del nostre municipi.

Les nostres actuacions

  • Informació sintetitzada i clara de la normativa urbanística municipal i sobre les reformes de locals.
  • Definir estratègies per tal de conservar i impulsar la continuïtat comercial, potenciant allà on encara el comerç és viu i es pot reactivar i incentivant zones despoblades d’activitat i atractivitat comercial.
  • Fomentar l’activitat al carrer, l’ús social, cultural i lúdic del poble. Utilitzar els espais del centre per a dur a terme activitats, implementació d’espais de lleure al centre.

Què organitzem?

  • Campanyes de dinamització del comerç: Nadal, rebaixes, estiu…
  • Festa Major.
  • Campanyes de comerç solidari.
  • Formacions.
  • Activitats lúdiques, esportives i infantils.

La Federació Unió Empresaris de Salt compta amb una seixantena d’associats repartits per les diferents zones d’influència del poble.