Ara sí que sí!!!

Ja ens hem reunit amb l’alcalde de Salt!!!!

Entre confinament, onades, plens, horaris que no lliguen,….. ha costat molt poder-nos trobar.

Ahir, dia 31 de gener de 2022, alguns membres de la Junta vam poder fer tant al Sr. Jordi Viñas com a la Sra. Cristina Alarcón, les preguntes que van quedar sense resposta l’1 de desembre de 2020 (última reunió).

Vàrem parlar de la vaga d’escombraries, de si es fan complir o no les ordenances (patinets, gossos, balcons, pipicans, …), si es fa seguiment del compliment dels contractes amb el proveïdors (escombraries, llums de Nadal,…), de les zones verdes i blaves, del tancament de la zona de Francesc Macià sense avís, la manca d’un eix comercial a la vila,….

Estem preparant el resum de la reunió però mentrestant, us podem avançar que tenim el compromís de l’alcalde de fer un estudi – projecte comercial de Salt, i això ha d’anar acompanyat sí o sí d’un pla local de seguretat.

També desde l’oficina de Promoció de la Ciutat, donaran suport al comerç local en la gestió del Kit Digital, informant en tot moment a la junta dels tempos en aquesta ajuda per a la digitalització del nostres agremiats.

Finalment, li vam recordar que no som l’enemic, que estimem el nostre poble i el volem veure sa, creixent, amb vida….

El Sr. alcalde no es va voler fer la foto amb nosaltres (tenia pressa) perquè llavors ho hauria de fer amb tothom